Re: Wedilina you gawn viral!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Magix</div><div class="ubbcode-body">The character in Sniper was you?!?
Mi did tink seh a joke did a run.
What a crosses.
Smaddy need to find it caw it did well funny. </div></div>
Yeah that was me ..Came to work shaken up di marning fram di DC sniper experience and start poas.. As much as mi did a run joke those things did happen fi troots
Well as mi sey mi neva save it because I typed it straight to the board
OK as J_kid suggested.. I downloaded a coverter pgm that will covert the docs to Jpeg. Dont know if that will help but atleast I can have the name, date and the original text secured.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Magix</div><div class="ubbcode-body">The character in Sniper was you?!?

Mi did tink seh a joke did a run.

What a crosses.
Smaddy need to find it caw it did well funny. </div></div>

Well as mi sey mi neva save it because I typed it straight to the board

OK as J_kid suggested.. I downloaded a coverter pgm that will covert the docs to Jpeg. Dont know if that will help but atleast I can have the name, date and the original text secured.