I am always late and posting duplicates. So can someone please point me to the post "The ratio of Chinese men to women". I did a search and could not find so I figure it is in patois...
I know Evan probably already post this so point me to it plz
Out of Many One People Online
http://www.jamaicans.comTags: None
Re: I know Evan probably already post this so point me to it plz
a cyard zavia draw pon evan?
dem did report it seh china a go run outta mariageable ooman by 2020 sakea di one child law and di fact that dat result in dem a abort di female babies caw bwoy more valuable
dem seh dem naw change di law till di 30 million fertile people dem dung have dem babies.
so u a go see one whole gingeration of young bwoy wid cougars caw dem cyaan fine nuhbaddy dem owna age.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Xavier</div><div class="ubbcode-body">I am always late and posting duplicates. So can someone please point me to the post "The ratio of Chinese men to women". I did a search and could not find so I figure it is in patois... </div></div>
yes mi post it bout a year r so ago...u prably a read di updated version since di time a draw near
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Xavier</div><div class="ubbcode-body">I am always late and posting duplicates. So can someone please point me to the post "The ratio of Chinese men to women". I did a search and could not find so I figure it is in patois... </div></div>One mor strike against theterriblepatwa posts.