come here please
wendy or wendalina
Re: wendy or wendalina
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Wendilina</div><div class="ubbcode-body">Here I his puttus
<span style="font-style: italic"><span style="font-size: 8pt">Lawd a wanda if a di $3 mi did barrow im waan back arredi</span></span> </div></div>
No yu can keep di likkle change
anyways di reeson mi shouting yuh out...did you reely write dat live reporting bout di plane weh crash land lass month
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Wendilina</div><div class="ubbcode-body">Yes .. I posted it on the board. It orginated from here remo. I guess you were not around the day. What happen now?</div></div>
It's all over the internet now,somebody owes you copyright infringement...mi have a jamaican friend on facebook an she send it to me on monday..exact same ting.without reference to you or jamaicans.com....
Yeah there was a thread on that remo.. Couple boardites have alerted me to that.
What's done is done I suppose.. I am working behind the scenes with a fellow boardite and the webmaster to come up with a way to secure/cite anything else I <span style="font-style: italic">choose</span> to post. Emphasis on chooseMi need fi hole back sometings fi mek a $1 and 50 cents in the future
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SweetSsop</div><div class="ubbcode-body">
huh </div></div>
Yuh suppose to bi this so call attorney and yuh up yah wid yuh <span style="font-style: italic">Huh?</span>
As mi sey ...real clueless pappy show