Re: Ethiopian jet crash deaths rise as 34 bodies found
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body">if i recall it was bad weather cause dat ..the pilot was a try mek up time (i hear he was a supervisor or sumtin so) so him decide sey him can fly thru the storm instead of go over or around. a so mi recall it but nuh quote mi
Yuh si deh now.. why dem cowboy Pilot muss a ramp wid people life soh
Dem need fi fyah im baxide!!!
<span style="font-style: italic">oh hell.. im did dead to noh?
</span>..
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body">if i recall it was bad weather cause dat ..the pilot was a try mek up time (i hear he was a supervisor or sumtin so) so him decide sey him can fly thru the storm instead of go over or around. a so mi recall it but nuh quote mi
</div></div>Yuh si deh now.. why dem cowboy Pilot muss a ramp wid people life soh
Dem need fi fyah im baxide!!!
<span style="font-style: italic">oh hell.. im did dead to noh?
</span>..

. Ugh. I hate hearing about plane crashes. I fly at least twice a month...these stories are terribly unnerving.