helpppppppp...
where in Calgary can i get coffee????
Re: where in Calgary can i get coffee????
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body">or yuh mean real jamaican coffee? </div></div>
ah sah...u a come een like dem yaadies who mi still believe weh dem seh to mi...
btw,Tim Horton coffee too weak fi mi...I is a Starbuck customer...aldoah mi had was fi tell dem at dis one in di Safeway near to di hospital seh if mi was a Cuban mi wudda did mash up dem expresso machine di way dem butcher mi six shots weh day...dem needed fi clean dat machine big time
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Nylah</div><div class="ubbcode-body">
Timmy's is too weak for u
that stuff can rust out a car engine
I only like Second Cup coffee....Starbuck's is too acidic
other than my useless opinion I have nothing to add to ur thread
funny enuff i tried the coffee shop at mi local Sobeys..not bad...but den i really prefer expresso...i have 6 shots wen i go...u know , mi modda use fi ha dis hell of an enamel cup of black coffee every mawning n di ongle ting she addes to it was a pinch of salt....
dang that is too hard core for me
u know which place sells coffee that taste nice...well at least to me...is McDonald's of all places. Every since they launched their new coffee a few yrs back I have been passing thru when I am jonesing for a cup.
I dont drink coffee too tough but theirs taste nice
u dont have a PDA in your hand? Cant u just google map some coffee locations near where u are at
oohhhhh, it is yaard coffee u looking for. Really cant help u then cause I cant find it Edmonton either...not even at the Jamaican store.
I may have an extra bag though in my pantry from when I was there last?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Nylah</div><div class="ubbcode-body">
oohhhhh, it is yaard coffee u looking for. Really cant help u then cause I cant find it Edmonton either...not even at the Jamaican store.
I may have an extra bag though in my pantry from when I was there last?
ahmmm...u dont keep ur beans in di fridge...ah sah...novices
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Peasie</div><div class="ubbcode-body">Watch yah now
Dem gwine lobby Xavier fi Calgary forum
di I dont lobby ...di I juss do har own ting...
I run tings , tings no run I
Well Evan mi bredin jus come fram yard an bring up 5 quart ah caffee fram Beth Salem.. deh village below Accongpong... Ah deh suh mi get mi caffee fram.. Mi ah tell yu deh caffine cntent ah dat gi a kick laka pure coke..
When people ax fi white rum mi nuh want dat is jus caffee mi get fram yard...