Re: For the Wal Mart Shoppers
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">You are helping to ruin de community. De way Walmawt a deal wid dem employees it wouldan betta fi dem collect unemployment ar welfair. </div></div>
EEh eeh ...Yuh shoulda shame a yuh self Dahjah.
Here you are promoting dat people mus collect welfare ova being gainfully employed. Yu hatred fi Wal-Mart run deepa dan I thought. **tsk tsk tsk**
I personally don’t mind competition all around cause it kip local business and all in check! Is like when di local Dry cleaners a charge $60 fi dry clean 5 pieca skirt and den when <span style="font-weight: bold">Dry Clean Depot</span> set up shap ina di neighahood and clean di same 5 skirts fi $10..dem tun round bawl sey dem have bad business practices. Is eida dem gwine get wid di program or get eaten alive or dem find a way fi continue to attract dem high rolla custamas . But how dem ago blame oddas fi support di competition based on dem packet book?
As Skelly sey ..Custamas have rights dammit!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">You are helping to ruin de community. De way Walmawt a deal wid dem employees it wouldan betta fi dem collect unemployment ar welfair. </div></div>
EEh eeh ...Yuh shoulda shame a yuh self Dahjah.
Here you are promoting dat people mus collect welfare ova being gainfully employed. Yu hatred fi Wal-Mart run deepa dan I thought. **tsk tsk tsk**I personally don’t mind competition all around cause it kip local business and all in check! Is like when di local Dry cleaners a charge $60 fi dry clean 5 pieca skirt and den when <span style="font-weight: bold">Dry Clean Depot</span> set up shap ina di neighahood and clean di same 5 skirts fi $10..dem tun round bawl sey dem have bad business practices. Is eida dem gwine get wid di program or get eaten alive or dem find a way fi continue to attract dem high rolla custamas . But how dem ago blame oddas fi support di competition based on dem packet book?

As Skelly sey ..Custamas have rights dammit!

wendy mi nuh evan baddah cause this walmart ting come in like
What people are using to cry foul on them is what most businesses do...Walmart is just a bigger company and its magnified 2 times over.

If I had as much money as you, I'd not shop there either.