Re: Are you ready for the credit card Shocker!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SistaCtry</div><div class="ubbcode-body">Wendy, u nuh know from him say Nigerian, u fe run, and run de odder way to~~~
what a teefing ppl dem dow een wid de credit card ting deh, me mother, 13yrs to pay off $3000, a so dem say, dem no shame~
<span style="font-weight: bold">what a good ting we have a sumart president</span>~
Im (or Congress) never smart enuff pan dah wan yah dowe .. how di blinking hell dem a sign law wid so much loop holes in deh
Dem neva do a dam ting fi prevent them from hiking uup rates and cantinue fi fine ways to stick it to the consumer real good.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SistaCtry</div><div class="ubbcode-body">Wendy, u nuh know from him say Nigerian, u fe run, and run de odder way to~~~

what a teefing ppl dem dow een wid de credit card ting deh, me mother, 13yrs to pay off $3000, a so dem say, dem no shame~

<span style="font-weight: bold">what a good ting we have a sumart president</span>~
</div></div>Im (or Congress) never smart enuff pan dah wan yah dowe .. how di blinking hell dem a sign law wid so much loop holes in deh
Dem neva do a dam ting fi prevent them from hiking uup rates and cantinue fi fine ways to stick it to the consumer real good.