I don’t know if any of you watched the Wanda Sykes show last Saturday but Sade had a skecth with her. Apparently Sade a come out wid a new album after 10 yrs and was a guest on the show.
The sketch was a little corny except outta di blue Sade call Wanda Sykes a <span style="font-weight: bold">TEIF!</span> Yes di patwa word
Wanda a kiss up to har an claim sey shi buy all har CD an Sade sey shi noh believe har a burn shi burn di CD dem and call har a TEIF. That was so unexpected since Sade isn't Jamaican but it added licle humor to di sketch.
Wanda she clearly noh undastand what di word Teif mean and shi responded “ME?? No I am not a <span style="font-weight: bold">TIFFER”</span>
Mi had to laff
<span style="font-style: italic">Mi a try look fi it pan Youtube fi unu </span>
The sketch was a little corny except outta di blue Sade call Wanda Sykes a <span style="font-weight: bold">TEIF!</span> Yes di patwa word
Wanda a kiss up to har an claim sey shi buy all har CD an Sade sey shi noh believe har a burn shi burn di CD dem and call har a TEIF. That was so unexpected since Sade isn't Jamaican but it added licle humor to di sketch.Wanda she clearly noh undastand what di word Teif mean and shi responded “ME?? No I am not a <span style="font-weight: bold">TIFFER”</span>
Mi had to laff<span style="font-style: italic">Mi a try look fi it pan Youtube fi unu </span>