Laawd, 'im innah wholeheap more cass cass...mi noh know whey fi stawwt...but ie look like 'im haffie goh kwit di gubernatorial race.
Dear NY Gov Patison...haff bad luck?
oso Patterson haffi tek back im chat
he's not going to run for the full term after all..not surprised. WHether or not there was a campaign afoot to discredit him...he's not being very effective at countering all the rumours, stories, etc. THis last thing bout the cabinet member who beat up is gf was just over the top. Albany is a dang cesspool.
Re: oso Patterson haffi tek back im chat
WASHINGTON (AP) — Democratic officials are telling The Associated Press that New York Gov. David Paterson is not seeking election.
The New York governor is facing mounting calls to drop out of the race in the midst of controversy.
Democratic officials in Washington were informed of Paterson’s plans early Friday. These officials spoke on the condition of anonymity because Paterson had not publicly disclosed his plans.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Hay_Virtuoso</div><div class="ubbcode-body">I think it would be in his best interest NOT to run imho </div></div>
babylon dem set imm upp
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: blakkgiant</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Hay_Virtuoso</div><div class="ubbcode-body">I think it would be in his best interest NOT to run imho </div></div>
babylon dem set imm upp </div></div>
i knew you were going to say this...
so yu saying dis last one bout de man beating up his gf is not chroo? if no, why did patterson remove de man from is position when the tory leak..
its plain as day that regardless of the politician's skin colour Albany is beyond corrupt..
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jaded</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: blakkgiant</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Hay_Virtuoso</div><div class="ubbcode-body">I think it would be in his best interest NOT to run imho </div></div>
babylon dem set imm upp </div></div>
i knew you were going to say this...
so yu saying dis last one bout de man beating up his gf is not chroo? if no, why did patterson remove de man from is position when the tory leak..
its plain as day that regardless of the politician's skin colour Albany is beyond corrupt.. </div></div>
yu knoo mii wood natt defend man wey abuse oomen
dat wan aff de way yu disscredit blakk men widd power bye seyinn dem ar abuser. de addar ways ar sex ann money fii campromise dem. fram de beginninn yu neva see dem asign imm trooper bodyguards dat wass spyinn pon imm. furst dem tried fii blakkmail imm bout imm ann imm wife "open" marriage.
ask yuself iff dem waan wan blakkman fii cantrol ny eecaanyamee
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jaded</div><div class="ubbcode-body"><span style="font-weight: bold">I have no desire to take all black people back to Africa; there are blacks who are no good here and will likewise be no good there. </span>
Marcus Garvey
yu knoo patterson iss wan aff de good blakks dat y mii defendinn imm
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jaded</div><div class="ubbcode-body">and I say he's just another politician /o\ who's not very good at covering his tracks.. shrug
but why do you consider him so? </div></div>
diss mekk mii laff
yu xxpekk wan legallee blind man fii bee good at coverinn imm tracks
diss iss a man dat stood upp fii a latt aff blakkcauses ann fii see rev al tunninn pon imm pint to rev al sellinn out