Anti-Gay Rights Senator Arrested...
Re: Anti-Gay Rights Senator Arrested...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: BlackStar</div><div class="ubbcode-body">for drunk driving and after leaving a gay night club. LOL </div></div>
LOL was <span style="font-family: 'Arial Black'">BG </span>with him?
he was in dere for research
this may be news to some of you but as a service to y'all i will let y'all know that the most vicious and vocal homophobes are oftentimes self-hating gays who choose a path to try to prove how straight they are but cyaan resist the call.
dis is why when certain people
start di cackling awn yah mi just chuckle and siddung one side. u never know.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: FrenchTickla</div><div class="ubbcode-body">he was in dere for research
this may be news to some of you but as a service to y'all i will let y'all know that the most vicious and vocal homophobes are oftentimes self-hating gays who choose a path to try to prove how straight they are but cyaan resist the call.
start di cackling awn yah mi just chuckle and siddung one side. u never know. </div></div>
diss mekk mii laff
sund like yu chattinn fram xxxperience
yes mi have more dan enuf experience fi spot it a mile off
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: blakkgiant</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: FrenchTickla</div><div class="ubbcode-body">he was in dere for research
start di cackling awn yah mi just chuckle and siddung one side. u never know. </div></div>
diss mekk mii laff
a wey yu a sey. yu ave enuff xxperience fii spot itt a mile away
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: FrenchTickla</div><div class="ubbcode-body">yes mi have more dan enuf experience fi spot it a mile off
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: blakkgiant</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: FrenchTickla</div><div class="ubbcode-body">he was in dere for research
diss mekk mii laff
</div></div> </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: blakkgiant</div><div class="ubbcode-body">
diss mekk mii laff
Not tryna be rude, but sometimes yuh jus not too bright, are ya???
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">dis is why when certain people start di cackling awn yah mi just chuckle and siddung one side. u never know </div></div>
your on a roll tonight

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: blakkgiant</div><div class="ubbcode-body">a wey yu a sey. yu ave enuff xxperience fii spot itt a mile away
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: FrenchTickla</div><div class="ubbcode-body">yes mi have more dan enuf experience fi spot it a mile off</div></div> </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: FrenchTickla</div><div class="ubbcode-body">he was in dere for research
UH UUUUUUUUUUUHHHHHHH !!!