"to avil of" - normally comes from management to inform that something that was previously aviailable one will no longer be able to avail of"
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Leddih</div><div class="ubbcode-body">"let me ask you something" or <span style="font-weight: bold">"can I ask you a question?"</span> - This usually precedes the extortion (under duress) of otherwise guarded personal information. Usually, not to give permission can be interpreted as an admission of guilt or having something to hide. **** faas! </div></div>
LORDYLAWDLAWD!!! i hate dat wid a passion!!! mi n'awndastan wah u say inna di secon pawt, but lawd y dey haffi solicit permissian fi aks questian!?! Mi ushally just say 'u just did!'
Anedda ting mi dislike pan confrence call is wen ppl tell dey name b4 deey ask questian or comment. It DO NAT MATTA WHO DI FAWT U IS!!! juss <span style="text-decoration: line-through">shut di hell up so di torture can end. </span>discuss di tappic till di cow dem come back.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: tuffstuff</div><div class="ubbcode-body">mi n'awndastan wah u say inna di secon pawt, but lawd y dey haffi solicit permission </div></div>
What I mean is that it usually precedes a question that the interviewer would not enjoy answering but it is usually done in a situation where answering is to the respondent's advantage. It's really none of their business though so they are trying to avoid a deserved cussing.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">so n so 'has transitioned'...dis is di latest ting eena obits in di Gleana wich i read every Sunday </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Leddih</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: tuffstuff</div><div class="ubbcode-body">mi n'awndastan wah u say inna di secon pawt, but lawd y dey haffi solicit permission </div></div>
What I mean is that it usually precedes a question that the interviewer would not enjoy answering but it is usually done in a situation where answering is to the respondent's advantage. It's really none of their business though so they are trying to avoid a deserved cussing. </div></div>
So mek u ney say dat fra mawning?@@@!!! and y u mus use dem dictianerry werd deh. Why we gotta be in court an spit Cho.
anyhow I tink i undastan wah yaw try say. Mi memba one time dis security guard did say to me 'can i <span style="font-weight: bold">AKS</span> u a questian' and mi quick time say 'NO'. ANd it friten him. Him backpedal and say, 'oh it wasnt nuthin personal or nuthin' and mi just grimly keep on steppin. Him wassa walk mi to mi cyar one night atta wuk, and di whole time we a walk hiim steady a try convince mi say him ney mean nutn. Mi neyna entatain him, mi jus maintain say mi nuh want hear no questian.
Odda dan dat, mi preffa ppl jus aks di flipping ting insteada 'prefix' it wid more unnecessary chatta. Less is more!!!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SistaCtry</div><div class="ubbcode-body">wha u say, him a backpedal Tuff~~ </div></div>
poor fella, fi di ressa time him did inna di work, we relatianship did sprain Di man call mi Miss tuffstuff, and was fi ever politically correck Po ting.
How bout dis one- 'maximize our resources'. Mi use dat at least 3 times a day now
Also 'in these economic times' or 'in this economic climate'
Oh one time dem wassa ride 'the perfect storm' :vamitous:
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">so n so 'has transitioned'...dis is di latest ting eena obits in di Gleana wich i read every Sunday </div></div>
hold one deh people noh dead anymore dem just transition? to where? 'a better place'
<span style="font-style: italic">disclaimer: I could not resist combining the phrases to make a sentence</span>
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.