Come yere likkle bits **fluff di couch pilla feem**
Leddih
Re: Leddih
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SistaCtry</div><div class="ubbcode-body">biscuit, a which school u did go~~
misses put out some grapes and cheese and chocolate dipped strawberrys....a wha do u~~
a true- but mi shoulda jus cut straight to di chase an put out one pat a rice an peas next to di dutchie a oxtail dont :hmmm:
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: tuffstuff</div><div class="ubbcode-body">
a true- but mi shoulda jus cut straight to di chase an put out one pat a rice an peas next to di dutchie a oxtail dont :hmmm: </div></div>
now u a taak de ting man,
once a man belly full u know....well, u know de rest~~
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Leddih</div><div class="ubbcode-body">
Oh yous here!!!!
So Ledds, how yu is doween on this loveliest of Wensdays? I were wanting to get to know you more <span style="text-decoration: line-through">and more and more</span>.
Mek we start wid your wanderful name. Where do you getting dat fram?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: tuffstuff</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Leddih</div><div class="ubbcode-body">
Oh yous here!!!!
So Ledds, how yu is doween on this loveliest of Wensdays? I were wanting to get to know you more <span style="text-decoration: line-through">and more and more</span>.
Mek we start wid your wanderful name. Where do you getting dat fram? </div></div>
A nickname from JC based on my initials PB the chemical symbol for lead.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Leddih</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: tuffstuff</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Leddih</div><div class="ubbcode-body">
Oh yous here!!!!
Mek we start wid your wanderful name. Where do you getting dat fram? </div></div>
A nickname from JC based on my initials PB the chemical symbol for lead. </div></div>
So make u neva call yourself Leadih like any normal chemist? And did dey give u di PB symbol because u earn it?!?!?!?!
Or more like oonu was a buncha nerds waiting for di nex Bill Nye episode?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: tuffstuff</div><div class="ubbcode-body">I were also wandarring if u likes long walk on di beach an if wat size is di footprint dat u make in di sand wen u go.
<span style="text-decoration: line-through">tuffstuff josefina leddih</span>
I love long walks on the beach but you'll have to bend down and measure the footprints yourself. They say that when you look down at things they look shorter than they really are and I don't want to misrepresent myself so you would have to do the measurement and tell me if the footprint gets larger as you get nearer.