<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Andrewnaqi</div><div class="ubbcode-body">yeah but you won't reach there in one day </div></div>
LOL ... Mi sey a neva si a set a <span style="text-decoration: line-through">man hungry</span> woman like unu pan dis board.
Im is a ripe ole 35 and counting.. spen too much blastid time ina school and noh have noh life seka a it Mi tease im an call im professional student ..mi waan know if wan smaddy can have 4 degrees an still waan go do more schooling.
Well a guess di whole heapa school may have helped in this case cause it's a professional pgm he applied for.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Wahalla</div><div class="ubbcode-body">so we know now who write all dem bad story bout illegal alien !!! </div></div>
BOAL! dam skippy! An im couden buss mi out cause mi had INS pan speed dial
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Nunya</div><div class="ubbcode-body">Wendy! Yuh waa mi sell yuh a clue???
Yuh diddeh a bawl bout yuh waa back yuh bredda an guess wha??? A try de yute a try get whe fram yuh!!!!
Sarry fi buss yuh bubble an ting, but dere is no adda reason why im ooda APPLY fi gaa gawdfarsaken Alberta!!!
hush. </div></div>
tel are dey fi Nunya
a hope she kno sey all him willy a go shrivel up
caa dem dey place cole and spring noh come til July and winter start back in august
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Peasie</div><div class="ubbcode-body">Doan Alberta is where half di ja.com posse is?
Wendy, smaddy fram di SB Bar want to know if your brother is single and cute. </div></div>Yes I do and how old is he
Mi neva start di tread fi use it to pawn aff mi bredda to di likes of unu
Sweetsop mek im tan dey Im stay ina mostly warm states while he was here ..FL, AZ and CA. Like how im soh fraida cole ...im in fi a cultra shock when cole bite im baxide up dey
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.