Re: U.S. Census Form - Caribbean Race
Kia wey yuh get dat dey form fram? Mi a look pan di Census form as I type and mi noh si dat part bout Carribean <span style="font-weight: bold">Ancestary </span>
That wasn't listed in my list of origins..so I guess mi can just write it in???
The irony of this is mi work for the Census Bureau and mi carry di form in to work fi get some ansas fram di people dem wey wok in di Statistics department cause mi canfuse bout dah part deh.
Kia wey yuh get dat dey form fram? Mi a look pan di Census form as I type and mi noh si dat part bout Carribean <span style="font-weight: bold">Ancestary </span>
That wasn't listed in my list of origins..so I guess mi can just write it in???The irony of this is mi work for the Census Bureau and mi carry di form in to work fi get some ansas fram di people dem wey wok in di Statistics department cause mi canfuse bout dah part deh.
</div></div>Quoting myself, I will put <span style="font-weight: bold">Caribbean American</span> on my census form. I will also choose to put myself as 'Person 1' on the form for this census (2000 census Mr. PZ was Person 1). Is fimi time now