Re: Should We As Black People Be Publicly Criticizing Obama?
law gad- ef it neva ha farahkan inna it meeda did click pan di link
Anyhow mi did come in fi say theres a Repub guy- black guy too running fer congress and him get inna hat water caw him call di Prez 'Buckwheat'. Poor guy is a hi sch poli sci tchr and just getting likkle spotlight and this is how him come to light. Mi see interview widdim and him say how dat is a term him an him bredda use- kinda like saying 'stupid' (inna mi mind mi wenn hope him neva say 'retar'. Anyhow I wont be watching that race either, but I;m sure more likkle ge like dat ago come outta dem!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: blakkgiant</div><div class="ubbcode-body"> farrakhan take pon da qwestian
the issue of whether or not we as Black people should be criticizing Obama in public..and if so how.
so wat oonnoo tink? </div></div>
mi soon guh listen tuh wah mi bredren seh, but as fi mi HELL yeah, jus cah dis man is dipped in chocolate don't mean him get a free pass. He's as crooked as de ress imo. Him smawt doe but he's no good "feem owna ppl"
It look like nuff ppl will tek anyting dis man duh jus cah him look like dem an if is a yt man a duh de same ting nuff more fiyah woulda bunn from blk ppl, but dem ha dem pants on de groun an dem head inna de sann
Honestly, I would refrain from criticizing Obama in front of any non-black person (I guess that's public). I would hate for anyone to repeat my statements as representative of *all* black people, or say something daft like, "even other black people don't like Obama" citing me as an example.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: tuffstuff</div><div class="ubbcode-body"><span style="font-style: italic">law gad- ef it neva ha farahkan inna it meeda did click pan di link </span> </div></div>
Doan be like dat, tuffy. Bredda F tawkin' good sense man.
well mi criticize im here nuff on the board when mi tink im on di wrong track and praise im when im dey pan di right track.
Di only ting dat disgust me is when black or white people degrade "HIM" the person and not debate the policies. All this madness about Marxist and such fawt from balck and white people have no place in the political discourse.
Then you have the self-hating and envious bastards like Michael Steele who might as well be wearing a white sheet who shoot BS fram im behine ole an doan know "A" fram bullfoot.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: tuffstuff</div><div class="ubbcode-body">law gad- ef it neva ha farahkan inna it meeda did click pan di link
Anyhow mi did come in fi say theres a Repub guy- black guy too running fer congress and him get inna hat water caw him call di Prez 'Buckwheat'. Poor guy is a hi sch poli sci tchr and just getting likkle spotlight and this is how him come to light. Mi see interview widdim and him say how dat is a term him an him bredda use- kinda like saying 'stupid' (inna mi mind mi wenn hope him neva say 'retar'. Anyhow I wont be watching that race either, but I;m sure more likkle ge like dat ago come outta dem!
mi derail u- gwan talk </div></div>
yu fraid aff farakhan? wat eediat noi member told mii fii shave mii goatee aff mii face blakk man. mii tell imm fii chatt to mii wen imm stapp sellinn bean pie
mii affii goo google dat republikkan sellout. mii doan rate wannabe mzungu wey criticize blakk fii gitt mzungu sopport. yu knoo mii sed similar tings bout da mixxed race man
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Queen_of_d_A</div><div class="ubbcode-body">whether we do it in public or private what does it matter
yess itt mattar sum tings yu sey to familee inn private dat yu doan chatt inn publikk. y yu tink de republikkkan made de blakk man dem dem head soo dem cood ave a blakk face fii bunn fiyah pon mixxed race man?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: blakkgiant</div><div class="ubbcode-body"> farrakhan take pon da qwestian </div></div>Your best post this year!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.