Man mi sey the creativity of some people can mek fi some good laughs. 
During the HC debate .. Republican John Boehner asked the DEMS a few questions like:
“Can you tell the American people there are no special deals in the bill” etc etc.
At the end of the questions im bawl out in fury – <span style="font-weight: bold">HELL NO YOU CAN’T!!</span>
So wey yuh tink smaddy go do .. Go remix dat part ina di original “Yes We Can Video”. The contrast is too funny, especially in the middle part to the end
Take a watch
<object width="425" height="350"> <param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/fwFLeB_953o"></param> <param name="wmode" value="transparent"></param> <embed src="http://www.youtube.com/v/fwFLeB_953o" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"> </embed></object>

During the HC debate .. Republican John Boehner asked the DEMS a few questions like:
“Can you tell the American people there are no special deals in the bill” etc etc.
At the end of the questions im bawl out in fury – <span style="font-weight: bold">HELL NO YOU CAN’T!!</span>
So wey yuh tink smaddy go do .. Go remix dat part ina di original “Yes We Can Video”. The contrast is too funny, especially in the middle part to the end

Take a watch
<object width="425" height="350"> <param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/fwFLeB_953o"></param> <param name="wmode" value="transparent"></param> <embed src="http://www.youtube.com/v/fwFLeB_953o" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"> </embed></object>