supposed lobbying effort...if a laff a wet miself...Washington is run by lobbyists BUT dem a go investigate a case of lobbying...
wat i hate is the fear mongering that our own Jamaican r doing widdout thought to wat dem spreading...
u means no one else sees the irony of claiming dat the US a investigate lobbying given wat i said above
it was juss 30 yrs ago unda Manley dat Jcans cuss an carry awn bout farrin press print articles in collusion wid Washington an destroyed our economy
30 yrs later, we doing the job fi dem it would see...mi shame a some who seh dem a Jcans and can reason an tink fi demself...not to mention lik out gainst farrin influence wen dem swallow every rumour not to mention help carry out mekking smoke into a real inferno
anybody awn yah know of di yaad lawyer...he is a character known fi him veddy stiff upper lip to the extent of wearing bowties...i give him the benefit of the doubt as i do Bruce in wat he says re sovereignty....y roll ovah an play dead juss because smaddy seh boo
if entertainers not earning well is not like the top earners were paying dem taxes as we find out periodically...as Buju said in deportee, u neva tink bout yaad wen tings was gwine good but wen u buck u toe ,all of a sudden u a yaadie...
di said people who lass week moan seh dem DJ an mash up di music n show yaad in poor light , now a cry seh dem naw able fi fly pon iron bud...
i love America fi a lot of reasons but wen dis big stick ting come out it is sickening to see who dem beat wid it..always a ant n neva a tiger
wat i hate is the fear mongering that our own Jamaican r doing widdout thought to wat dem spreading...
u means no one else sees the irony of claiming dat the US a investigate lobbying given wat i said above
it was juss 30 yrs ago unda Manley dat Jcans cuss an carry awn bout farrin press print articles in collusion wid Washington an destroyed our economy
30 yrs later, we doing the job fi dem it would see...mi shame a some who seh dem a Jcans and can reason an tink fi demself...not to mention lik out gainst farrin influence wen dem swallow every rumour not to mention help carry out mekking smoke into a real inferno
anybody awn yah know of di yaad lawyer...he is a character known fi him veddy stiff upper lip to the extent of wearing bowties...i give him the benefit of the doubt as i do Bruce in wat he says re sovereignty....y roll ovah an play dead juss because smaddy seh boo
if entertainers not earning well is not like the top earners were paying dem taxes as we find out periodically...as Buju said in deportee, u neva tink bout yaad wen tings was gwine good but wen u buck u toe ,all of a sudden u a yaadie...
di said people who lass week moan seh dem DJ an mash up di music n show yaad in poor light , now a cry seh dem naw able fi fly pon iron bud...
i love America fi a lot of reasons but wen dis big stick ting come out it is sickening to see who dem beat wid it..always a ant n neva a tiger