Re: Bounty's lover charged with public mischief
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Gen</div><div class="ubbcode-body">dwl yard nuh easy enuh
mi juss seet pan the yard news ,apprarently his relatives and others went to the jail cause dem tink him was gwine release
when dem realize seh him nah release dem start cuss off the news crew and tell the reporter seh " if mi see yuh pan the road mi a guh kill yuh"
dem well outawder </div></div>
me see dis on tv, de reporters dem a try get pictures, but wha his entourage never waan happen dem say, is dem never want the media fe ketch de killar inna handcuffs~~
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Gen</div><div class="ubbcode-body">dwl yard nuh easy enuh

mi juss seet pan the yard news ,apprarently his relatives and others went to the jail cause dem tink him was gwine release
when dem realize seh him nah release dem start cuss off the news crew and tell the reporter seh " if mi see yuh pan the road mi a guh kill yuh"
dem well outawder </div></div>
me see dis on tv, de reporters dem a try get pictures, but wha his entourage never waan happen dem say, is dem never want the media fe ketch de killar inna handcuffs~~

Thats the law in Jamaica?? That if you are in a domestic violence situation, and you are coerced into dropping the charges, (as most often is the case), then the law charge you, the victim, w/ mischief>???! Dey wicked bad! Di poor girl prolly feel like she have no where to run/hide. 
ole hypocrite