Re: Silence of the Lambs
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Marilyn</div><div class="ubbcode-body">Fans of the movie will recall that Hannibal Lecter made his famous jailbreak in the movie from a Jail in.....you got it Memphis. The movie made the police Dept. look like a cross between Barney Fife on Mayberry and the Keystone cops.....so how do you loose this murderer...not once, but TWICE???

Den a wha a tekk dem suh lang fi fine him?
DWL @ dis chread. Marilyn, yuh nuh easy ennuh.
Hustle an Flow a wan a mi fayvaritt movie

Mi
whe him nayme dere whe star inna hit. Ennybady kno a wha happ'n tuh di sis whe was preggo feeem inna di movie?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Marilyn</div><div class="ubbcode-body">Fans of the movie will recall that Hannibal Lecter made his famous jailbreak in the movie from a Jail in.....you got it Memphis. The movie made the police Dept. look like a cross between Barney Fife on Mayberry and the Keystone cops.....so how do you loose this murderer...not once, but TWICE???

Den a wha a tekk dem suh lang fi fine him?
DWL @ dis chread. Marilyn, yuh nuh easy ennuh.
Hustle an Flow a wan a mi fayvaritt movie

Mi