DAHJAH 
so few weeks back mi go walmart and pick up one pair a DR Scholz fi 20 someting dalla, 2 pack a sacks fi 10 each and one o henry.
wen di gal cash mi out she say 21 dalla something....so i say really wow...really and i looked puzzled....di cashier say to me o yeah dont u just love wen its cheaper dan u expect...mi say yes.
anyways wen mi reach inna di car mi tek out the bill fi look fi see wat was pan sale....
turns out she didnt ring in the shoes...she mek mistake an ring in the oh henry 2 times...
well since mi know say walmart a teif and dem have nuff money mi decide say mi not goin back mi a tek di free shoes.
well me like a ediat go tell my modda how mi get free shoes so she lecture me fi bring it back. mi tell har mi not bringin it back...
i dont know if she pray some kinda bad blessing pan mi or if is just bad karma but mi have one rhatid blista pan mi foot isi man
on my walk home today i stopped atleast five times fi adjust the boot cho
mi now how all of a sudden dem get so uncomfy...dis is probable the 5th wear or so now and mi never get a blister till today

so few weeks back mi go walmart and pick up one pair a DR Scholz fi 20 someting dalla, 2 pack a sacks fi 10 each and one o henry.
wen di gal cash mi out she say 21 dalla something....so i say really wow...really and i looked puzzled....di cashier say to me o yeah dont u just love wen its cheaper dan u expect...mi say yes.
anyways wen mi reach inna di car mi tek out the bill fi look fi see wat was pan sale....
turns out she didnt ring in the shoes...she mek mistake an ring in the oh henry 2 times...
well since mi know say walmart a teif and dem have nuff money mi decide say mi not goin back mi a tek di free shoes.
well me like a ediat go tell my modda how mi get free shoes so she lecture me fi bring it back. mi tell har mi not bringin it back...
i dont know if she pray some kinda bad blessing pan mi or if is just bad karma but mi have one rhatid blista pan mi foot isi man

on my walk home today i stopped atleast five times fi adjust the boot cho
mi now how all of a sudden dem get so uncomfy...dis is probable the 5th wear or so now and mi never get a blister till today