Re: Mi si Jesas dis marning!
Marning to all mah buck toe posse
((Jambrit, Tulip)))
Ms Exced it still wrap up .. Yesterday when I pulled off the bandage I cannot believe there is still bleeding going on. No man..mi mite havi goh get rekanstructian operation an get a bran new secan han toe .. LOL A joke.
It not hurting but it looks pretty bad same way. Yes mi in flats tidey ..mi jus fling an jeans fi work today an casual it out.
Now mi daughta almost mek mi loose mi religian wey mi jus fine yessiday
When she comes home with cuts when mi a nurse it mi always a tell har to be careful so she doesn’t fall and hurt herself again.
So yessiday when mi a nurse di toe and wrap it etc.. She sey to mi ina har broken english <span style="font-style: italic">“Mommy see I didn’t get no cut, because I careful and you not careful</span>”. An have di nerve fi a laff.
Mi sey mi noh like dat lickle girl enoh.
Talk bout salt ina buck toe wound..
BTW Tulip - it hard fi mi noh si joke ina everyting. Lafta a di best medicine ina dis worl.
Marning to all mah buck toe posse

Ms Exced it still wrap up .. Yesterday when I pulled off the bandage I cannot believe there is still bleeding going on. No man..mi mite havi goh get rekanstructian operation an get a bran new secan han toe .. LOL A joke.

Now mi daughta almost mek mi loose mi religian wey mi jus fine yessiday

So yessiday when mi a nurse di toe and wrap it etc.. She sey to mi ina har broken english <span style="font-style: italic">“Mommy see I didn’t get no cut, because I careful and you not careful</span>”. An have di nerve fi a laff.

Mi sey mi noh like dat lickle girl enoh.

BTW Tulip - it hard fi mi noh si joke ina everyting. Lafta a di best medicine ina dis worl.