i am taking time to see the beauty in things rather than needing to buy them...mek mi see if mi can explain
juss brushing the dogs an seeing how dem react...how dem yeyes roll ovah wen mi rub dem tummies
lissening to mi music
going out an getting a cup of coffee
walking thru a store an looking widdout buying
using some of the things mi accumulate ovah di years rada dan going to buy more tings
allowing mi locs to go grey...always thought i would hate going grey but i am embracing it as i find dat some mornings i am the deadstamp of mi modda...she use to wear har hair in a bun because it was long but wispy an she greyed around the hairline...now i am doing dat
i can truthfully say that i am at peace wid miself in a way i have not been fi years
whe bout oonoo....any changes in how u view u life
juss brushing the dogs an seeing how dem react...how dem yeyes roll ovah wen mi rub dem tummies
lissening to mi music
going out an getting a cup of coffee
walking thru a store an looking widdout buying
using some of the things mi accumulate ovah di years rada dan going to buy more tings
allowing mi locs to go grey...always thought i would hate going grey but i am embracing it as i find dat some mornings i am the deadstamp of mi modda...she use to wear har hair in a bun because it was long but wispy an she greyed around the hairline...now i am doing dat
i can truthfully say that i am at peace wid miself in a way i have not been fi years
whe bout oonoo....any changes in how u view u life