If a person has only a US visa and is visiting the US...can they drive (with a US citizen) across the border? How di border patrol stay? Is everyone papers dem check?
Canada Question
Re: Canada Question
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: _____</div><div class="ubbcode-body">If a person has only a US visa and is visiting the US...can they drive (with a US citizen) across the border? How di border patrol stay? Is everyone papers dem check? </div></div>
dem nuh chk everybody but is a chance yuh cyan tek if yuh want.
r they resident in the US as a matter of course...it makes a difference than if they r merely visiting ...the thought may be that they plan to stay in Canada...dont go by wat i say...juss thinking it out...a resident permit connotes a diffrant ting than a visiting visa..at this pint mi no even memba if u did seh di odda smaddy juss ha a visitor's visa
if dem ha a history of visiting n going home widdin dem time limit it mite go to dem advantage...rite now it wud seem dat Canada ha dis block fi yaad...i posted an article on it lass week...read it in the current edition of the MacCleans magazine...
dem not looking favourably on Jcans atall atall atall...Asians r the choice...and dat goes from visiting to resident
if di person ha firm ties to yaad , etc etc dem mite gi dem a bly
u play di dice n tek u chance dese days...y not look up dem phone numba an cawl dem...dere r toll free numbas fi up here...i would call up here...dem good wid getting bak to u widdin 24hrs..dat was my experience...Ottawa is weh u need fi cawl using dem toll free numba...it worked for me wen i called an asked the horse's mouth so to speak
Skells, they do need a visa to visit or transit Canada - would they need amendment to their US visa(?)
Citizenship & Immigration Canada
Canadian Visa offices in the US
New York office