Re: G8/G20 SUMMITS PROTEST get's ugly
They may need some Jamaican police there.Out of Many One People Online
http://www.jamaicans.com
Re: G8/G20 SUMMITS
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Curmudgeon_Milo</div><div class="ubbcode-body">So I want to go protest on the weekend.
But what should I write on my protest sign?</div></div>
beg beg bruce teefinn yawd peeps rights ann sellinn out jamaica wild begginn fii more farreen money fii massacre more poor blakk jamaicans
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Gen</div><div class="ubbcode-body">dis is precisely why dem nuh want nubaddy dung deh.
why protest in a ski mask ?
oh right. cause yuh want bruk people window and mash up property and loot suh yuh need fi hide yuh face.
kissteet. </div></div>
same so Gen, I believe that these peeps are not part of the original protesters like CAW or other Union groups. These others are simply there to loot stores like Nike and other highend jewellery store. Dem only a defend tiefing see it on the news out here.
The news being reported is full of it. De po-lice stawt de whole ting by grabbing ppl fi kno reason who were just standing there. That got ppl pist off an den dem stawt blaze fiyah pan po-lice cyaar. De media is owned by the corps suh nuff a it is one sided.
Dis gov went and past secret laws fi dis summit an dis wknd. If de po-lice neh antagonize de ppl an show seh dem all mighty nuttin woulda happen.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Gen</div><div class="ubbcode-body">dis is precisely why dem nuh want nubaddy dung deh.
oh right. cause yuh want bruk people window and mash up property and loot suh yuh need fi hide yuh face.
kissteet. </div></div>
dem not wearing ski mask, is gas maskdem a de smawt one cah dem kno how po-lice love fi dash tear gas aftah ppl.
Mi know <span style="font-weight: bold">gas mask</span> different from <span style="font-weight: bold">ski-mask</span> and some of them was wearing ski-mask. Mek a repeat some of dem <span style="font-weight: bold">not protesting </span>dem only dey dey fee tief mi si di pictra of the ski mask when they were vandalizing Nike and a jewelley store.
I will say one ting tho unnos Police chief Bill Blair when he was answering question being asked by the Media what a man antagonistic and rude so terseI have a feeling bout heem
to simply put it, they are PUNKS hiding behind masks
put dem pan a "whale wars" ship and see how quick dem bawl fi dem madda
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: dahJahPawtTwo</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Gen</div><div class="ubbcode-body">dis is precisely why dem nuh want nubaddy dung deh.
kissteet. </div></div>
dem not wearing ski mask, is gas maskdem a de smawt one cah dem kno how po-lice love fi dash tear gas aftah ppl. </div></div>
Re: G8/G20 SUMMITS
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: haki</div><div class="ubbcode-body">If I had known Golding was going to deh dere, mi wuda jine yuh!! How about ..""OLE Lyad Warrior, Yu need fi RESIGN""
questian is...who fi replace im wid ?? Ole a dem a ole warrior and LYad"
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Curmudgeon_Milo</div><div class="ubbcode-body">So I want to go protest on the weekend.
But what should I write on my protest sign?</div></div> </div></div>
It would appear that Canadian PM Harper, considers Golding a friend or want to help him over the "hump"... Im lucky im get fi rub shoulders wid some a de heads of states! ~ Mi also wonda wen some a dem ask im bout Dudus, a wha im tell dem...