so mi a lissen to Madonna being interviewed re her building a school in Malawi and of course her adoption of di likkle chile from dere...mi aise dem perk up wen Madonna said she wants 'to save these people'....hellooo....not in context of the girls' school she building but a broad saving of Malawi people....helloooooo
arrogance or good intentions...
Re: arrogance or good intentions...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">so mi a lissen to Madonna being interviewed re her building a school in Malawi and of course her adoption of di likkle chile from dere...mi aise dem perk up wen Madonna said she wants 'to save these people'....hellooo....not in context of the girls' school she building but a broad saving of Malawi people....helloooooo </div></div>
Maybe NONE of these rich, famous white folks should even bother with inter-racial adoptions or contributions, for that matter. Maybe some rich, famous black folks should step in & do the same....what you tink bout dat?
Re: arrogance or good intentions...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Ja. Jewel</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">so mi a lissen to Madonna being interviewed re her building a school in Malawi and of course her adoption of di likkle chile from dere...mi aise dem perk up wen Madonna said she wants 'to save these people'....hellooo....not in context of the girls' school she building but a broad saving of Malawi people....helloooooo </div></div>
Maybe NONE of these rich, famous white folks should even bother with inter-racial adoptions or contributions, for that matter. Maybe some rich, famous black folks should step in & do the same....what you tink bout dat? </div></div>
well u know dat black folks been tekking een people from dem deh bout...dem neva yet wait pon famous rich black folks to dweet
now dat mi fill u een pon dat likkle bit, mek mi pint out dat mi asking re her 'saving these people' as in the whole country of Malawi...
if u no ha an opinion on dat, gwane go mind ur piece a black..okay...mi no eena no race war dis evening wid people who cannot read outside dem own hangup