Re: do u enjoy driving?????
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: barosa</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">bwoy mi haffi seh mi love driving di route mi haffi tek fi go Calgary n bad....di highway is juss one straight ting, more or less....mi lefff home 5.34am n draw into Calgary 6.43 am....an dis is wid craning mi neck fi see the view rung me....neva tyad a di view</div></div>
Mi always hear Canadians talking bout "Calgary and the foothills of the Rockies" and how it's so lovely. Through dem white, mi just accept whe dem seh with a smile; But because you are a "yardie", I will have to credit your take of "Calgary and the foothills" over theirs anytime, enjoy!
BTW, my answer to the question is: Not as much as I used to...
now dat di fields blooming it is even more beautiful...i think it is the plant dem use fi canola oil...it have a yellow bud...it is fascinating to see the green flats juxtaposed wid areas of solid yellow...den fallow plains and it starts ovah...fi real...mi even a notice one n two derricks r derryks, howeva u spell dem tings whe pump oil...mi neva notice dem so much before
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: barosa</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">bwoy mi haffi seh mi love driving di route mi haffi tek fi go Calgary n bad....di highway is juss one straight ting, more or less....mi lefff home 5.34am n draw into Calgary 6.43 am....an dis is wid craning mi neck fi see the view rung me....neva tyad a di view</div></div>
Mi always hear Canadians talking bout "Calgary and the foothills of the Rockies" and how it's so lovely. Through dem white, mi just accept whe dem seh with a smile; But because you are a "yardie", I will have to credit your take of "Calgary and the foothills" over theirs anytime, enjoy!

BTW, my answer to the question is: Not as much as I used to...
now dat di fields blooming it is even more beautiful...i think it is the plant dem use fi canola oil...it have a yellow bud...it is fascinating to see the green flats juxtaposed wid areas of solid yellow...den fallow plains and it starts ovah...fi real...mi even a notice one n two derricks r derryks, howeva u spell dem tings whe pump oil...mi neva notice dem so much before
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Curmudgeon_Milo</div><div class="ubbcode-body">

a wha do unno mek unno love come eena de road all howas eh?