<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: dahJahPawtTwo</div><div class="ubbcode-body">dem blk ppl in trinidad fool fi eleck a smooth talking indian.
Dem get screwed everytime an still... </div></div>
Hey....is weh yuh have genss di "indian"....mine y'noh!!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: JamBrit</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: dahJahPawtTwo</div><div class="ubbcode-body">dem blk ppl in trinidad fool fi eleck a smooth talking indian.
Dem get screwed everytime an still... </div></div>
Hey....is weh yuh have genss di "indian"....mine y'noh!! </div></div>
In politrix dem look aftah demself JamBrit, dem get de bess land, best jobs etc. Mi get dis fromm a one a hawse dem mout
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: dahJahPawtTwo</div><div class="ubbcode-body">In politrix dem look aftah demself JamBrit, <span style="font-weight: bold">dem get de bess land, best jobs etc</span>. Mi get dis fromm a one a hawse dem mout </div></div>
even wid dis ile in trinidad blk ppl still suffer at a greater rate dung deh because of the favourers favouring de favorites. An ha de hawt fi wundah why dem nuh get along as dem should.
So what did Patrick Manning and the PNM do for Black Trinis when he was PM that was so wonderful ? Apparently not enough. They either didn't vote for him, voted for the People's Partnership or both. In any event, the PP is a diverse coalition of five political parties. Ah noh so so Indian.
I don't blame her for the ATM remark.
<span style="font-size: 8pt">Mi have relatives who mi haffi shut dung from time to time fi di sed reason.</span>
<span style="font-size: 8pt">Mi have relatives who mi haffi shut dung from time to time fi di sed reason.</span> </div></div>
dwl,
but RC, u can say dem tings deh inna your own confines, but at a summitt meeting, no sah, she outta order, so my instincts say now, we haffe go watch her, u see de vice PM, a tink a so im name, or someting so, him black as spade, so deh do seem to have a mix, but kill dem dead, u dun know, dem indians a go get the best jobs and what not, a just so de ting set....a few of the good blacks will too get good jobs, but dem haffe come well and qualified....so it set sah, wha fe duh!!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.