Re: a/c usage lessens
mek mi tell oonu what happen with the a/c repair people Monday. so mi call this company for a free estimate because mi didn't want to call the home warranty people yet cause 1. dem always deny di claim and 2. you still have to pay $75 for repair person. So free estimate man come and tell me say the circuit board bad and the part alone is over $600
mi tell him tanks for estimate but that is out of my budget.
So mi say mek mi tek mi chance with the warranty people, dem send di man and di man say is the drain pipe plug which mek di drain pan overflow which mek the system safety switch kick in which shut down the system! so nat a ting was wrong with the circuit board! Dem drain di pipe and reset the switch and everything fine, cost $147 which included the $75 fee. so the lesson for the day is get a second opinion!
mek mi tell oonu what happen with the a/c repair people Monday. so mi call this company for a free estimate because mi didn't want to call the home warranty people yet cause 1. dem always deny di claim and 2. you still have to pay $75 for repair person. So free estimate man come and tell me say the circuit board bad and the part alone is over $600
mi tell him tanks for estimate but that is out of my budget. So mi say mek mi tek mi chance with the warranty people, dem send di man and di man say is the drain pipe plug which mek di drain pan overflow which mek the system safety switch kick in which shut down the system! so nat a ting was wrong with the circuit board! Dem drain di pipe and reset the switch and everything fine, cost $147 which included the $75 fee. so the lesson for the day is get a second opinion!