God Fahgive Mi
Re: God Fahgive Mi
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: CeaBee</div><div class="ubbcode-body">bad memories of <span style="text-decoration: line-through">milo.</span>..me used fi see it in mi lunchbox almost everyday
thats why it and cornmeal porridge not allowed fi darken mi kitchen
I too hate cornmeal!
<span style="font-style: italic">Dat mia seh too.</span>
Don't know what came over me.
That's why I stopped drinking Milo ages ago.
Once I start, I can't stop - whether it's drinking it hot, cold or eating dry.
You know what they say, you're never really 'cured' of your addictions - one day at a time - once a miloholic, always a miloholic.
Lucky yuh neva daab lickle candense milk pan it .. a desho yuh woulda en up sin 10 times ova.
Yuh woulda neva have a chance in hell fi si di pearly gates of heaven afta dat
I doan know what is it with Milo wance yuh indulge ina wan spoonful of it yuh cyan stap.
You never had enough sleep...at least seven and one-half hours.
Di doctor man said this morning that not enough sleep leads to wanting sugar...and mi translate that into sweet Milo...stay eena yu bed and you will not eat awf di Milo...