Re: obama oyinbo railroad blakk ooman
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: WeNdY</div><div class="ubbcode-body">What is clear to me is that there are a bunch of PUNKS in the WH.. The President included
These people are scared sick of the REPs and pretending as if they are not. 
I am listening to Sheppard Smith who works for Fox and he said it best.. You already sey dat Fox a noh real news organization so why is that the WH keep running scared from Fox and tripping over themselves to please the Glen Becks of this world? The fact you going to tell this woman to resign because you will be on GLEN BECK makes me sick! No fact checking ..no investigation .. no loyalty? This story grieves mi to the bone
wat a ting wendee aff awl peeps bunninn fiyah pon mixxed race man. awl de blakk peeps finnallee startinn fii see de issues mii raisinn bout oww de mixxed race man dealinn widd racism
still wendee itt blakk peeps fault cah dem wass willinn fii ignore de racism undar de guise aff supportinn blakk man. dat y dem oyinbo was embolden fii continually make reverse racism claim. iff obama lose lose more dan 2 percent aff blakk support, imm will bee a wan term man ann dat iss y dem chattinn bout oww imm railroad de blakk ooman. blakks need fii bee more politically astute ann study wat appen to david dinkins. dose woo ignore histar doan learn fram de past
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: WeNdY</div><div class="ubbcode-body">What is clear to me is that there are a bunch of PUNKS in the WH.. The President included
These people are scared sick of the REPs and pretending as if they are not. 
I am listening to Sheppard Smith who works for Fox and he said it best.. You already sey dat Fox a noh real news organization so why is that the WH keep running scared from Fox and tripping over themselves to please the Glen Becks of this world? The fact you going to tell this woman to resign because you will be on GLEN BECK makes me sick! No fact checking ..no investigation .. no loyalty? This story grieves mi to the bone
wat a ting wendee aff awl peeps bunninn fiyah pon mixxed race man. awl de blakk peeps finnallee startinn fii see de issues mii raisinn bout oww de mixxed race man dealinn widd racism
still wendee itt blakk peeps fault cah dem wass willinn fii ignore de racism undar de guise aff supportinn blakk man. dat y dem oyinbo was embolden fii continually make reverse racism claim. iff obama lose lose more dan 2 percent aff blakk support, imm will bee a wan term man ann dat iss y dem chattinn bout oww imm railroad de blakk ooman. blakks need fii bee more politically astute ann study wat appen to david dinkins. dose woo ignore histar doan learn fram de past

the advise should have been "we have no advise" or "we advise you to get a legal job and then come back." if they had said that...their integrity would've been questioned and their mission to register voters wouldn't still be in effect. the fake hookers..mi nuh agree wid, but acorn is not without blame. They allowed someone to question their integrity/ethics by walking directly into the trap. Di hooker/pimp neva point gun to dem head ahn mek dem give di advise.
before them will juss learn
How many times? I just nu understand why it is so hard. aye sah. FOX, Bill O'Reilly, Glen Beck et al neva seem to stray, dem always ahn continue to do wah dem ah do. They stay on dem mission (a mission mi nu agree wid, btw) and they neva fall off course. Wah dem do is to be expected. Mi nu get di surprise when dem acting as dem normally do? Dem neva haffi back peddle, dem nu retract, dem nu about face
Dem nu reinvent demself