Re: Saturday
Mawnin...Ja.com
Milo that ting deh look nice
Mek mi see...as it supposed to 115F tiddey (mi naw mek up daht number eidah
I was supposed to go running this morning, but when it is already 85 daht just not gwine work.
Maybe mi go to the gym ahn hit the treadmill later
Mommy and Daddy gone somewhere already ahn never have di destentcy fi mek anybody know.
<span style="text-decoration: line-through">Vampire Gyal </span> BabygirlA having few friends over later. You cyan even tell, as she is still in di bed at dis time a mawnin
di current mr ilp already seh im planting imself in front of di tv to watch Tour de France, so im is not to be disturbed
aye sah...
So I guess..it's grocery for her friends, cooking for her friends, then warning for the friends as dem leave fi create mischief around town.
Nutten else a gwan fi mi... Enjoy oonu
<span style="font-style: italic">*Wonda why Stormmey neva ask if mi want full spa treatment, too...*</span>
Mawnin...Ja.com
Milo that ting deh look nice

Mek mi see...as it supposed to 115F tiddey (mi naw mek up daht number eidah
) I was supposed to go running this morning, but when it is already 85 daht just not gwine work.
Maybe mi go to the gym ahn hit the treadmill later
Mommy and Daddy gone somewhere already ahn never have di destentcy fi mek anybody know.
<span style="text-decoration: line-through">Vampire Gyal </span> BabygirlA having few friends over later. You cyan even tell, as she is still in di bed at dis time a mawnin

di current mr ilp already seh im planting imself in front of di tv to watch Tour de France, so im is not to be disturbed
aye sah...So I guess..it's grocery for her friends, cooking for her friends, then warning for the friends as dem leave fi create mischief around town.
Nutten else a gwan fi mi... Enjoy oonu

<span style="font-style: italic">*Wonda why Stormmey neva ask if mi want full spa treatment, too...*</span>

...few ole frens will bi dere so dat might entice mi fi goh...whateva...mi agguh mek sure mi stay chilled.