And it’s getting old 
Wan pieca Tundastarm Sunday lick out di Light and mi cyan tek it noh more.
Nat fun being away from home.. jus mes up yuh whole routine..cho! An mek matta wos ..Look like mi ago loose every strikinng ting ina di Fridge and Freezer(s). Lawd a Mercy
Now pan tap a wan snow blowa (lessons from last winta)...Mi ago need wan Delco to?
<span style="font-style: italic">waahhh ....Mi waaan mi maada

Wan pieca Tundastarm Sunday lick out di Light and mi cyan tek it noh more.
Nat fun being away from home.. jus mes up yuh whole routine..cho! An mek matta wos ..Look like mi ago loose every strikinng ting ina di Fridge and Freezer(s). Lawd a Mercy

Now pan tap a wan snow blowa (lessons from last winta)...Mi ago need wan Delco to?
<span style="font-style: italic">waahhh ....Mi waaan mi maada

mi was out yessidey ahn mi see di caravan of trucks going down 3/301...dem soon reach.
. Mi have some bad-mine fren yuhsi

From my dining room window, I looked up at my backyard neigbors' 100' tulip poplars with fear an trepidation
. Should they fall, they would directly aim at my likkle house an split it in two. We have so many mature trees in our part of the mid-Atlantic states that whenever a storm passes through it is the trees that are likely to cause death and destruction. This Sunday alone, downed trees killed three people in the Washington, DC area. 
because (ahn mi naw mek up dis...a currant smaddy tell wi dis..ahem..sorry) "Those customers are using alternative methods to run the generators, which run the risks of other issues like fire and CO poisoning. So we try to get those clusters of customers back on the grid."
so currant came back in no time
</span> so the inconvenience of modern life continues.