so mi seh mi a drive go up deh..haven't been in a decade an is di fuss mi dweet by miself....
the trip would have gone well except that we were severely delayed because *somebody*
just HAD to change the settings on my GPS to avoid tolls....
mi si cow, sheep, and bush til mi fool...all di Omnish dem mi si to... 
by di time mi cum out a di bush mi en up a di wrong side a di border...never even get fi si di falls
mi drive likkle way til mi en up pan 401 stop fi buy gas an a piece a stawm lick mi ie si....is like smaddy trow wan big bucket a watah all ova mi cyar...wen mi go back pan di highway mi cudden si nutten in front a mi but red dots...all a di cyar dem a pull awf a di road but mi a trudge on at snails pace sed way cah mi bad like dat
....went that way off and on fi nearly 2 hours....delayed me again.... 
btw unoo gas is very hexpensive
so a 9 hour trip took mi all of 16 hours... mi is very tired now....only had an hour sleep last nite and took a 5 hr energy to perk me up for the trip....had to stop several times to pss it out which slowed me down too
long story shawt...mi waan fi know who in di Toronto metro area waan volunteer fi buy mi a drink.
the trip would have gone well except that we were severely delayed because *somebody*
just HAD to change the settings on my GPS to avoid tolls....
mi si cow, sheep, and bush til mi fool...all di Omnish dem mi si to... 
by di time mi cum out a di bush mi en up a di wrong side a di border...never even get fi si di falls

mi drive likkle way til mi en up pan 401 stop fi buy gas an a piece a stawm lick mi ie si....is like smaddy trow wan big bucket a watah all ova mi cyar...wen mi go back pan di highway mi cudden si nutten in front a mi but red dots...all a di cyar dem a pull awf a di road but mi a trudge on at snails pace sed way cah mi bad like dat
....went that way off and on fi nearly 2 hours....delayed me again.... 
btw unoo gas is very hexpensive

so a 9 hour trip took mi all of 16 hours... mi is very tired now....only had an hour sleep last nite and took a 5 hr energy to perk me up for the trip....had to stop several times to pss it out which slowed me down too

long story shawt...mi waan fi know who in di Toronto metro area waan volunteer fi buy mi a drink.

waiee mi glad you reach safe.. go sleep and enjoy yourself a canada
and u 2 hrs north a me?