Dis trend is disturbing.
Four Contractors got hired right around the same time last yr by the same Contracting firm. Me included in the 4. Last November one guy was let go (lang story)..They replaced him with this lady ..She quit a month after… One other Guy left this past February (im neva come back afta di Snow starm
) and now Today one more got let go (langa story pan im
). So fram all a wi wey start di sed time a mi wan lef. 
In case mi MIA a few days fram now .. Mi dey a wan asylum unu here.. mi hear sey dem give free housing and provide free bickle a dem place dey.

Four Contractors got hired right around the same time last yr by the same Contracting firm. Me included in the 4. Last November one guy was let go (lang story)..They replaced him with this lady ..She quit a month after… One other Guy left this past February (im neva come back afta di Snow starm

In case mi MIA a few days fram now .. Mi dey a wan asylum unu here.. mi hear sey dem give free housing and provide free bickle a dem place dey.