Mawning/aftanoon (((Ja.Comers)))
.................how tings?..............so who deh bout?
............who haffi wuk?
.........sleeping?
..........plan fe clean/laundry?
..........yardwuk?
..........barbeque?
..........going shopping?
..........no have nuttin plan and aggo tek it easy?
............<span style="font-weight: bold">anyway........whatever you have plan for the day.........make it a great one...........give thanks</span>
...............enjoy oonu day!
.................how tings?..............so who deh bout?
............who haffi wuk?
.........sleeping?
..........plan fe clean/laundry?
..........yardwuk?
..........barbeque?
..........going shopping?
..........no have nuttin plan and aggo tek it easy?
............<span style="font-weight: bold">anyway........whatever you have plan for the day.........make it a great one...........give thanks</span>
...............enjoy oonu day!
mornin honeygirl&every other body

usually smooth flow/transition for domestic flight, I flew within Canada which is usually just a hop skip and a jump from hometown airport to vancouver airport. You land a airport and you out a airport, well when I got to Vancouver airport last night/this morning the place crawling wid security all sniffer dog RCMP all ova di place an look like dem gear ready fee riot 
Everybody getting questioned even though dem ease up pon the domestic flight passengers. Anyway!! when my time came was easy sailing immi guy was a sweetie 
a lick me tho but the way I see it I can sleep wen me ded/croak.
. Mi seh, one deggeh deggeh likkle breeze blow an <span style="text-decoration: line-through">JPS</span> Pepco shut down to neck back