the leader of eida political party in Jamaica, is automatically the Prime Minister if the party they lead garners the marjority seats in the election
so how di hell dem expect to seh dat the PM not to act fi him party an vice versa
dere is no separation of state in Jamaica like is in di US...wi mite gwane like we is di US but folks we is not
so all di fuss ovah who send wat is fine an good but di argument dat di PM fi step dung since him do wat fi party r wedda it was party r govament is ludicrous....
no govament has EVAH made a decision dat bettered the country at the expense of the party...if they had, we would be way ahead as a nation rada dan be the failure that we r
so how di hell dem expect to seh dat the PM not to act fi him party an vice versa
dere is no separation of state in Jamaica like is in di US...wi mite gwane like we is di US but folks we is not
so all di fuss ovah who send wat is fine an good but di argument dat di PM fi step dung since him do wat fi party r wedda it was party r govament is ludicrous....
no govament has EVAH made a decision dat bettered the country at the expense of the party...if they had, we would be way ahead as a nation rada dan be the failure that we r