<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body"> Seems not all the cars were seized! For <span style="font-weight: bold">the pop down that ensued after the attempt to capture the indomitable one's brand new toy left grown men shuddering.</span>
Some are of the belief that with the long list of those not so 'honourable' spewed out so eloquently <span style="font-weight: bold">it'll be a long time before another supposedly big fish is dare we suggest reigned in</span>.</div></div>
u know i was lauding di work of a one a yaad an di smaddy mi was tawking to seh is pure show..dem remind me seh it was not di fuss time di man get shut dung fi di said ting...ah sah...u smell di smoke an coo yah, di fyah get official..ah sah...if mi neva read dis mi woulda still doubt mi fren
Some are of the belief that with the long list of those not so 'honourable' spewed out so eloquently <span style="font-weight: bold">it'll be a long time before another supposedly big fish is dare we suggest reigned in</span>.</div></div>
u know i was lauding di work of a one a yaad an di smaddy mi was tawking to seh is pure show..dem remind me seh it was not di fuss time di man get shut dung fi di said ting...ah sah...u smell di smoke an coo yah, di fyah get official..ah sah...if mi neva read dis mi woulda still doubt mi fren