Tru mi naw pass tru di US mi neva bodda wid di restriction pon lotions etc..so mi had was fi check mi Coach travel bag n hell n powdahouse if mi reach yaad n it missing.. Mi deh yah eena di lounge a try sekkle mi nerves wid likkle spirits....mi ongle hope seh Air C ha deestant workers r else a hell a pop a Mobay a mawnin
I
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: remo</div><div class="ubbcode-body">Evano gone a jamaica?....A wonder if dem gonna let har inna di country? </div></div>
chile mi land couple hours a go an jim screechy tru immigration....mi eena di place a wait fi mi luggage wen mi hear dem page mi seh mi fi go to information,,,,so mi a wonda a who find out seh mi deh yah cause dem put watch pon mi name,,,,mi naw lie...a juss so mi tink...so mi go to information an see di nice young lady stand up deh seh it came down dat she was to facilitate mi smooth movements tru immigration n customs...so mi get mi bag dem n go tru nice ...so mi invite di likkle lady ovah fi a drink n dinner n mi a go find out a who cawl airport fi mi....so mi driver was waiting n mi go get mi cokenat wata , mi bokkle wata n him did already pick up mi kiki so mi deh yah a cool awf...mi seh di place hot like wah.,,even mi locs dem sweat....mi haffi go wash dem wen mi showa but mi not showering until mi welcome miself home....
Remo mi had a good chat wid a one who was in di govament on di flight to Ja....nice chat mi a tell u...some politics weh leggo n some info weh mi glean...bwoy mi a tell u seh u wudda love fi hear it cause a ur party....good ting seh fuss class neva ha more dan 6 a wi cause mi a tell u seh di discussion did nice....even dis odda guy an dis lady jine een di way di tawking did go nice....politician okay wen is one on one u know,,,but mi did know dat from awhile still
Remo if u really want fi hear wat was the meat of the discussion i will share...it was heavenly...juss heavenly...but i would share it by pm...no stone was left unturned...mi expecting more of the same as mi ha some social events leading up to whe mi come yah fah an ur party will be heavily represented...
[<span style="font-weight: bold">quote=Vegas]all warrah cyan drive pan plane fuss class a fish</span>
vannie is who a keep di dawg dem? daycare? [/quote]
a jealous u jealous seh mi deh a yaad...so mi low u...i am feeling no pain at this point....mi juss done run mi mout wid di long time workers an dem glad fi see mi ....mi hear who ha ulcer n who get new house an mi even get di guy at di supermarket to push mi buggy , get di drinks me want, check dem out an tek dem to di cyar....n mi gi couple ole faddas some cool drinks an money fi go ketch some dinner...hate to see dem ole Jcans a lean up , cripple an a beg a food....ole Ras dem too who gi di proper greetings so u know dem a come from far...yaad grieve mi still but it is good to be bak n out an about,not undercova
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">Remo if u really want fi hear wat was the meat of the discussion i will share...it was heavenly...juss heavenly...but i would share it by pm...no stone was left unturned...mi expecting more of the same as mi ha some social events leading up to whe mi come yah fah an ur party will be heavily represented... </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">[<span style="font-weight: bold">quote=Vegas]all warrah cyan drive pan plane fuss class a fish</span>
vannie is who a keep di dawg dem? daycare? </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">
a jealous u jealous seh mi deh a yaad...so mi low u...i am feeling no pain at this point....mi juss done run mi mout wid di long time workers an dem glad fi see mi ....mi hear who ha ulcer n who get new house an mi even get di guy at di supermarket to push mi buggy , get di drinks me want, check dem out an tek dem to di cyar....n mi gi couple ole faddas some cool drinks an money fi go ketch some dinner...hate to see dem ole Jcans a lean up , cripple an a beg a food....ole Ras dem too who gi di proper greetings so u know dem a come from far...yaad grieve mi still but it is good to be bak n out an about,not undercova </div></div>
no mi no jealous cus mi soon gone to. and wen mi go and come back mi ago post one big trip report and it ago better dan fi yuh. and it ago have more views and more replies and morer pager dan fi yuh
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Vegas</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">[<span style="font-weight: bold">quote=Vegas]all warrah cyan drive pan plane fuss class a fish</span>
vannie is who a keep di dawg dem? daycare? </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">
a jealous u jealous seh mi deh a yaad...so mi low u...i am feeling no pain at this point....mi juss done run mi mout wid di long time workers an dem glad fi see mi ....mi hear who ha ulcer n who get new house an mi even get di guy at di supermarket to push mi buggy , get di drinks me want, check dem out an tek dem to di cyar....n mi gi couple ole faddas some cool drinks an money fi go ketch some dinner...hate to see dem ole Jcans a lean up , cripple an a beg a food....ole Ras dem too who gi di proper greetings so u know dem a come from far...yaad grieve mi still but it is good to be bak n out an about,not undercova </div></div>
no mi no jealous cus mi soon gone to. and wen mi go and come back mi ago post one big trip report and <span style="font-weight: bold">it ago better dan fi yuh. and it ago have more views and more replies and morer pager dan fi yuh:nahnahnay</span>:
no doubt....... it is raining..bwoy mi a tell u seh mi finally drap off n is juss now mi a wake up,...is like mi a ha dropsy...but mi a go shower n goat a road as soon as mi get likkle energy....mi figet bout dem red-yeye flight...dem tek it out pon u body n mi a march wid time wen it come to mine....but di rain sound nice an feel nice...good ting mi travel pon a dry day cause mi no tink mi could a deal wid di wet...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.