Weh yuh deh? Mi mine deh pan yuh. An is Sattideh to rahtid 
Greetings to ress of onnu from mi front patio on a gorgeous morning in Washington, DC. Bird a sing. Pandora radio set pan Third World and ol time chune a buss from mi living room stereo. I want to disturb my nayba dis mawning.
Maskitta destroya a smoke out dem likkle
baxide 
How unno do?

Greetings to ress of onnu from mi front patio on a gorgeous morning in Washington, DC. Bird a sing. Pandora radio set pan Third World and ol time chune a buss from mi living room stereo. I want to disturb my nayba dis mawning.
Maskitta destroya a smoke out dem likkle
baxide 
How unno do?

<span style="font-style: italic">mommie tek di crumbsnatcher wid har today.... </span>

mi did run out of it so mi just get couple bags. Anyway mi gwine do couple loads a laundry, change mi bedding, mani&pedi, hairdresser, mebbe a massage after.
Anyways him expect me to do it cause when I dont he call or come over and say young lady I do hope you are not letting your pride stop you from asking fro help so I do not want to disappoint him 
mi nuh kno wah hapm 
dats wha happen