So my brother has landed in Alberta Canada. Loving it so far ..even landed 3 job interviews. He writes to tell me he met some Jamaicans. Mi an im laff an sey Lawd Jamaicans nuff eeh .. dem dey everywhere 
He did not mention the names of the people he met.
Then I come an get a PM from Twiney and ask me if my brother is in Canada yet cause her friend jus met a guy that is new to the area.
Den mi sen mi bredda message fi name di names of di people im meet
Kiss mi Granny wan ratten Teet!! ..Noh Twiney people dem im did meet
Small freaking worl
Twiney ..tek care a im fi mi .. Im well fragile. An noh mek Stormmey goh noh where near him eida til mi know if shi really have good hetikett

He did not mention the names of the people he met.
Then I come an get a PM from Twiney and ask me if my brother is in Canada yet cause her friend jus met a guy that is new to the area.
Den mi sen mi bredda message fi name di names of di people im meet

Kiss mi Granny wan ratten Teet!! ..Noh Twiney people dem im did meet
Small freaking worl
Twiney ..tek care a im fi mi .. Im well fragile. An noh mek Stormmey goh noh where near him eida til mi know if shi really have good hetikett
Yes Edmonton. 
unless him play dominoes or golf we wont meet