Re: anybody a watch di opening of the Commonwealth Games
lawn bowls
table tennis
and a whole heap more.
mi a hear some name a country mi neva even know deh bout
btw, the Mike Fennell who is the President of the Commonwealth Games , is he Jamaican??????..mi know we ha a Mike Fennell an him a chat now n mi swear him accent is Jamaican...but is years mi no see Mike an him age but him is a red Jamaican
England sen 500 plus to the games..di ongle country whe
out do dem is India wid 600 plus....fi di Commonwealth games, England, Wales, Ireland and Scotland sen individual contingents..dem no go as Great Britain
mi a rewatch di whole ting since mi did miss di stawt...some cute guys deh pon Dominca team...
mite haffi mek a trip go deh soon
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">lawn bowls
table tennis
and a whole heap more.
mi a hear some name a country mi neva even know deh bout
btw, the Mike Fennell who is the President of the Commonwealth Games , is he Jamaican??????..mi know we ha a Mike Fennell an him a chat now n mi swear him accent is Jamaican...but is years mi no see Mike an him age but him is a red Jamaican </div></div>
Yep he is a yardie.. He went to Calabar... <span style="color: #CC0000">He is also amazing dont you think at communicating.????, the man have a voice dat could sell anything..ice to inuit, bibles to deh taliban and .</span> im ha DAT MEICHEAL MANLEY ability...pleasant patwa syntax in formal english... (yu si if mi did ah wan company wid bad public imagine an call centa mi woulda set up ah yarsd an recruit Jamaican wey talk dat way... pure melted butta!!!)Now I only hear im pan world service and pan power 106.. But mi neva know im is a red skin man.. im come fram Senti ????? He was an athelete and he was head of the Jamaican atheletic association...
Jesas peace.. im pull india image out deh fiya.. if it was a brit, kanadian or aussie who was deh head wey im sey would be condisending, if it was a Nigerian dont even guh deh.... 419 comes to mie.. But a yardie wid dat accent... every badi reassured... im tell aff deh indian dem an dem feel good....Head ah deh worl olymic commitie..
I am a fan of the CWG... So to see Bollt playing cricket on Saturday not in New Delhi wont sit well with the Indians.. It was a chance to elevate the games.. It his choice though.. But it would have been nice seeing him there even if he didnt run... Just being there and doing PR...
netball????
lawd mi feel ignorant
I thought the CWG was all track & field