Abused Toddler Duct-Taped to Wall by Mom...u haffi read dis
Re: Abused Toddler Duct-Taped to Wall by Mom...u haffi read dis
well....mi was thinking that i *have* thought of doing the same to my 2 y.o....for different reasons of course
but i would <span style="font-weight: bold">NEVER </span> actually do it....
and the next thing is how di hell dem return the kid to her? has she undergone treatment for her addiction?
but the whole race thing tek it to a nex level so yes...hmmmm
u see how she duct tape di pickney hand dem...baxide....u ongle haffi wonda how many times dis happen not to mention wat else dem do to di chile
an dem gi har bak di chile n seh dem a monitor...wat, dem a go assign one social worker who no ha no odda case but dis one...cause we done know seh social workers ha too many cases fi gi anyone any priority
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Skelly</div><div class="ubbcode-body">
wat u thinking...dat if di parents were black di chile would be in care fi eva </div></div>
that's what i was thinking and the comments on the bottom of the page would equate he behaviour with being black with the accompanying terms of "savages", etc.
different how things work eh, a white person does a crime like this and it's because they were getting high and partying. ha ha
a black person does this and .... well you know.