Re: More black people jailed in England...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: jah_yout</div><div class="ubbcode-body">maybe black people should just stop having children...
that would solve the problem of black incarceration inna england, eengh
some should, i agree, even if ur comment is tongue in cheek r oddawise
black kids in UK deh deh a try behave how dem tink yaadie behave..mi meet dem upfront...dem a live up to lyrics an bad bwoy movie...no country gi anybody anyting...even Jah had to fight fi him own...Haile Selassie fight fi di throne of Ethiopia...JC fought in the temple of HIm Father...so y we siddung yah a wait fi manna drop pon wi...memba seh di Manna came as long as the Israelites did wat Jah seh
an if u a loc dat deh hairstyle come from di lion, di KING of beasts...it come from di MAU MAU who fought wid spears gainst British guns...it come from Indians in India, one of the two longest lasting continuous civilisations...
so dem ha di wrong impression of wat dem suppose fi a ape
an all the gnashing of tongue gainst di man naw do nutten until we rise DESPITE di man as our ancestors did
each one teach one </div></div>
the problem is you guys expect a rosy welcome & treatment in your former enslaver's homes...
and unnu ignore marcus cry of afrika for tje afrikans!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: jah_yout</div><div class="ubbcode-body">maybe black people should just stop having children...
that would solve the problem of black incarceration inna england, eengh
</div></div>some should, i agree, even if ur comment is tongue in cheek r oddawise
black kids in UK deh deh a try behave how dem tink yaadie behave..mi meet dem upfront...dem a live up to lyrics an bad bwoy movie...no country gi anybody anyting...even Jah had to fight fi him own...Haile Selassie fight fi di throne of Ethiopia...JC fought in the temple of HIm Father...so y we siddung yah a wait fi manna drop pon wi...memba seh di Manna came as long as the Israelites did wat Jah seh
an if u a loc dat deh hairstyle come from di lion, di KING of beasts...it come from di MAU MAU who fought wid spears gainst British guns...it come from Indians in India, one of the two longest lasting continuous civilisations...
so dem ha di wrong impression of wat dem suppose fi a ape
an all the gnashing of tongue gainst di man naw do nutten until we rise DESPITE di man as our ancestors did
each one teach one </div></div>
the problem is you guys expect a rosy welcome & treatment in your former enslaver's homes...
and unnu ignore marcus cry of afrika for tje afrikans!
an dat is fi di homegrown , not the disaspora wid some unrealistic expectation of a triumphant return an thunderous welcome