Morning/afternoon (((JaComers))) how tings?
.........so who deh bout and how was u week?
..........who haffi work?
.........go shopping lata?
............house cleaning/rearranging/laundry?
.............mow lawn/weedwacking/planting?
.............sleeping late?
..........a try recovery from flu/allergies/some kinna bug?
..............no have nothing plan and ago chill?
...........<span style="font-weight: bold">anyway whatever you have plan for the day............make it a great one........give thanks!</span>
.........so who deh bout and how was u week?
..........who haffi work?
.........go shopping lata?
............house cleaning/rearranging/laundry?
.............mow lawn/weedwacking/planting?
.............sleeping late?
..........a try recovery from flu/allergies/some kinna bug?
..............no have nothing plan and ago chill?
...........<span style="font-weight: bold">anyway whatever you have plan for the day............make it a great one........give thanks!</span>

an a de dyaam nypd who a duh all de towin roun ya tuh. We call 911 and is a serious joke cah it was an hour b4 dem arrive.

....worked 11-7 on thursday nite..drove an hour for another job on friday morning..and went back to work at 11-7 last nite....mi not doing a ting else but napping during the day then off to work tonight...

so is me haffi go pick up (and PAY fah) har tings. 
remind mi of when my brother came for my grandmothers funeral. He stayedby me. Anyway the satdeh mawning we wake up and get ready fi guh Bronx, him guh look fi di rental and it was missing