pon di grung...mi wake up to snow an wile mi a cuss dat mi hear mi phone a beep like seh it a go mad....dat was di news of Gregory....mi tell u seh pathetic fallacy indeed....
mi should a did know seh someting bad happen since snow deh
Re: mi should a did know seh someting bad happen since snow deh
serious ting...
Mi wake up to find Aunt Flo a come visit some time inna night
Mi turn on di news an see one 6 car pile up on the road to work
Mi turn on the computer an see the Cool Ruler dead
is a wonder mi never crawl back inna bed an cover mi head
Re: mi should a did know seh someting bad happen since snow deh
yes
woke up and the boychild missed the bus , ran him to school, road closed, detour bizness
somebody I know died yesterday (((RIP))))
and then log on here to see Gregory Isaacs passed on. (((RIP)))
All I can think of is my friend is dancing to Gregory's tunes right now.If you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
Scots dont sweeten dem porridge...eeekkkkk..so a friend
who is Scottish is visiting fi di weekend...so mi put awn mi cornmeal porridge n ask him if him want some...him tell mi dat dat is not porridge cause porridge is not yellow...den him ask mi if mi a go sweeten it...wen mi seh yes, him seh dat porridge is not to be sweetened....
so him tell mi di story of bak in the old days of some war fi some King di man who was given di job to feed di army did serve di Scottish fighters dem porridge wid sugar in it and dem mutinied....
mi did go one Jah Love dance bak in HS an go tek fass so nyam so ital corn pone...mi mumah...neva again...unsweetened cornmeal is not fi di feint of heart n mi was juss a beginner dem days