This girl (a freshman, so she is 14) has been stopping by my class to say hello. When she stop by she usually ask me during the convo if mi have something sweet mi can offer har. All when mi a nyam candy in front of har, mi will tell har mi nu have anything.
Mi nu able fi she tek candy ahn choke pan it, den har parents come try fi tump mi dung or somesuch.
Well today she come by like usual and this time seh, "Ms. ILP how come you always be lying to me?"
So mi ask har what she mean that mi lying to har. She continue, "You always tell me that you dont have any candy when I ask and I know you do."
So mi decide fi play the game..mi ask har how she know what mi have and fuddah more what mek she think mi want to share it.
Har response? "Ms ILP, I know that you have candy. I be looking at it everyday." <span style="font-weight: bold">Then she proceeded to point to one boy inna mi class.</span>
Mi nu able fi she tek candy ahn choke pan it, den har parents come try fi tump mi dung or somesuch. Well today she come by like usual and this time seh, "Ms. ILP how come you always be lying to me?"
So mi ask har what she mean that mi lying to har. She continue, "You always tell me that you dont have any candy when I ask and I know you do." So mi decide fi play the game..mi ask har how she know what mi have and fuddah more what mek she think mi want to share it.
Har response? "Ms ILP, I know that you have candy. I be looking at it everyday." <span style="font-weight: bold">Then she proceeded to point to one boy inna mi class.</span>