When is it time to put one up?
All now mi nuh business with Christmas til December a roll in but mi get presha fi get inna de x-mas mood. When is too early fi dem ting de?
Well mi bredrin call me tell mi seh him neva tek it down from last year yet!
Him special though.
Mi modda agree wid me seh is too early still.
But better half tell me seh it fi go up immediately.
But mi going to work for a few so it must wait still.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Magix</div><div class="ubbcode-body">When is it time to put one up?
All now mi nuh business with Christmas til December a roll in but mi get presha fi get inna de x-mas mood. When is too early fi dem ting de? </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: WeNdY</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Magix</div><div class="ubbcode-body">When is it time to put one up?
All now mi nuh business with Christmas til December a roll in but mi get presha fi get inna de x-mas mood. When is too early fi dem ting de? </div></div>
When di price drap to 75% off </div></div>
so boxing day
Well mi already have de tree (fake) and all de parafanalia from last year so mi nuh affi buy nuthing. Jus affi mode de dining room table one side and set it up.
Thanksgiving is next week right? Well it ago wait til then even thou we dont have that here.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SueSumba</div><div class="ubbcode-body">xmas decorations and those goddamm treacly songs are all over the place.
the worst thing is those hyms used to be nice, but they're totally tarted them out.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.