Soledad????? if i did well mek mi seh mi piece...i agree wid him...Hispanics have never embraced any African ancestry...dem is like American blacks who claim dem is Indian etc....it took dat massive march dem did and the backlash from said fi Hispanics in the US to realise dat dem was not as white as the designation allowed them to believe
if we dont believe dat whe him seh ha substance, well we show seh we really do wen we put our kids in weaves...nuff said...
i can memba wen Y n R gave the role of Lily to dat Middle Eastern actress..i was inflamed and wrote dem as such..wich one of those people u eva hear seh dem ha dark skin because dem mite ha African ancestry...matter of fact the darker dem skin de less dem own people v iew dem
we love stick we head in the sand an seh dat black is in...hell no....shadism rules an if u light wid naturally straight hair u cop a two fah
of course Jesse if u had used the rainbow coalition in the spirit of wat it could have been , done and achieved, ur views wud not now fall on infertile if not disinterested grounds
if we dont believe dat whe him seh ha substance, well we show seh we really do wen we put our kids in weaves...nuff said...
i can memba wen Y n R gave the role of Lily to dat Middle Eastern actress..i was inflamed and wrote dem as such..wich one of those people u eva hear seh dem ha dark skin because dem mite ha African ancestry...matter of fact the darker dem skin de less dem own people v iew dem
we love stick we head in the sand an seh dat black is in...hell no....shadism rules an if u light wid naturally straight hair u cop a two fah

of course Jesse if u had used the rainbow coalition in the spirit of wat it could have been , done and achieved, ur views wud not now fall on infertile if not disinterested grounds