How unu a manage.....me hear say it cold as much as 29degrees....all ja a have cold front....brrrrr
Fl, GA, MD
Re: Fl, GA, MD
It well cold here on O-Town
Banana Tree burn up
Sorrel Tree was able to save some of the sorrel, but lost alot that was not ready
My Amarylis was getting ready to start bloom them freeze.
The only things doing well is the collard greens and orange trees.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SistaCtry</div><div class="ubbcode-body">How unu a manage.....me hear say it cold as much as 29degrees....all ja a have cold front....brrrrr </div></div>
It's actually record cold for us Cntry
Even last yr when wi get socked with all that snow it wasn't this cold.
Like CB - I have taken up jogging and I also done some sprinting once in a while
kissteet- mi nuh love it one daggum bitMI a run outta clothes!!! And den mi layer up, and den come inside di office and jussa sweat troo the day
Some time mi wi tek off some a di tings but as soona s mi go we confrence room, mi cowl. Den mi come inna mi office, a nd caw it get some sun, mi start sweat. It very confusing to mi poor body
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: tuffstuff</div><div class="ubbcode-body">kissteet- mi nuh love it one daggum bitMI a run outta clothes!!! And den mi layer up, and den come inside di office and jussa sweat troo the day
Some time mi wi tek off some a di tings but as soona s mi go we confrence room, mi cowl. Den mi come inna mi office, a nd caw it get some sun, mi start sweat. It very confusing to mi poor body
:yawn: welcome to winter in the cubicle
signed
People who live up northIf you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.