Or Facetube as some ppl say 
Is there a way for me to separate out di facebook friends? Some a mi mercan ppl gwey shocktid at the xtreme ethnic language mi might use, and some a mi Jcan ppl gwey wonder who take over mi puter and using valleyspeak in my name.
Or maybe I should just have 2 FB accounts? How oonu dweet. BTW< I grossly underuse that thing. Mi not even have picture up deh
and mi see some ppl wid all 300 frends 
Also mi nuh want alla my ppl dem intermingle and know who an who mi know and such. I gots issues

Is there a way for me to separate out di facebook friends? Some a mi mercan ppl gwey shocktid at the xtreme ethnic language mi might use, and some a mi Jcan ppl gwey wonder who take over mi puter and using valleyspeak in my name.
Or maybe I should just have 2 FB accounts? How oonu dweet. BTW< I grossly underuse that thing. Mi not even have picture up deh
and mi see some ppl wid all 300 frends 
Also mi nuh want alla my ppl dem intermingle and know who an who mi know and such. I gots issues
on subtitles

i want my bilingual skillz to remain top secret!!!